nieuws › KuiperCompagnons wordt naamgever prijs beste afstudeerder stedenbouw en landschapsarchitectuur
KuiperCompagnonsgraduationAwardaward.jpg

KuiperCompagnons wordt naamgever prijs beste afstudeerder stedenbouw en landschapsarchitectuur

16 okt '19

De KuiperCompagnons Graduation Award presenteert het beste afstudeerwerk van tien Nederlandse master- en bacheloropleidingen van het afgelopen studiejaar.

“Wij zijn er trots op de ontwerpers van de toekomst een podium te geven met deze prijs”, zegt Gijs van den Boomen, Directeur van KuiperCompagnons. “Ik vind het bemoedigend dat zoveel jonge mensen idealisme en realisme weten te combineren tot praktische ruimtelijke oplossingen”.

KuiperCompagnons is hét multidisciplinaire advies- en ontwerpbureau voor de fysieke leefomgeving van Nederland. Het bureau ondersteunt overheden, gemeenten en ontwikkelaars met een hecht team van stedenbouwers, (landschaps-)architecten, planologen en juristen bij de ruimtelijke uitdagingen van morgen.

De prijsuitreiking van de KuiperCompagnons Graduation Award vindt op 2 november plaats in de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Onder leiding van Bart Cosijn gaat de nieuwe generatie ontwerpers in gesprek over hun methodiek, visie op de actuele opgaven en de toekomst van het vak.
De jury bestaat dit jaar uit Emiel Reiding (Directeur Nationale Omgevingsvisie), Desirée Uitzetter (Directeur Gebiedsontwikkeling BPD, Voorzitter NEPROM) en voorzitter Gijs van den Boomen (Directeur KuiperCompagnons).

KuiperCompagnons Graduation Award
Datum: 2 november 2019
Aanvang: 15:00
Borrel: 17:00
Locatie: Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-123, Amsterdam