nieuws › Compleet herziene uitgaven van 'Werken in de geest van de Omgevingswet; bedoeling en wettekst in een veranderende tijd
Kaft van het boek Werken in de Geest van de Omgevingswet

Compleet herziene uitgaven van 'Werken in de geest van de Omgevingswet; bedoeling en wettekst in een veranderende tijd

30 apr '21

Naar verwachting treedt de omgevingswet 1 januari 2022 in werking. Het is hoog tijd voor een herziene uitgave van het boek 'Werken in de geest van de Omgevingswet; bedoeling en wettekst in een veranderende tijd.'

In de afgelopen vier jaar is er namelijk veel veranderd. Zo is de wet uitgewerkt in vier Algemene Maatregelen van Bestuur, aangevuld met vier wetten en gewijzigd door Invoeringswetgeving. Daarnaast zijn de opgaven waar we nu voor staan anders dan in 2017 werd voorzien.

Mr. Trees van der Schoot, auteur, heeft de afgelopen jaren veel diverse partijen geholpen de wet te begrijpen en te implementeren. Drs Gerwin Garby, co-auteur, is vooral bezig geweest met het opstellen van omgevingsvisies, omgevingsplannen en programma’s. Beiden hebben hierdoor een duidelijk beeld van de vragen die leven in het veld bij het toepassen van de Omgevingswet.

Aan de hand van voorbeelden en de ervaringen van de auteurs is het boek volledig geactualiseerd. Het boek is daarmee echt vanuit de praktijk voor de praktijk geschreven. Op 12 mei aanstaande zullen de auteurs het eerste exemplaar van het boek aanbieden aan wethouder Van Leenen van de gemeente Hoeksche Waard.

Via deze link krijgt u meer informatie over het boek en kunt u het boek bestellen.
Als u het boek voor 10 mei bestelt betaalt u slechts €25,-